Een gezonde menstruatiecyclus is zo belangrijk

Darmklachten en Acupunctuur

Gemiddeld één op de vijf mensen heeft last van darmklachten. Vaak bestaan deze klachten uit ‘n opgezette buik, buikpijn, winderigheid, diarree of juist obstipatie. Er kan sprake zijn van Prikkelbaar Darm Syndroom (PDS). Een duidelijke oorzaak van PDS is niet bekend maar men vermoedt dat de klachten ontstaan of verergeren door stress, onregelmatig leven en een onevenwichtig voedingspatroon.

Acupunctuur blijkt in de meeste gevallen een goede invloed te hebben op deze vervelende aandoening. Het kan je darmen, maag, algehele spijsvertering en stoelgang harmoniseren of versterken. Bovendien kan acupunctuur spanningen aanzienlijk verminderen.

Acupunctuur is relatief goedkoop

Dus met Acupunctuur kun je klachten zoals vermoeidheid en burn-out op een natuurlijke manier aanpakken. En als je aanvullend verzekerd bent, worden de behandelingen grotendeels vergoed door je zorgverzekeraar. Het wordt absoluut niet verrekend met je Eigen Risico, want het Eigen Risico geldt alleen voor behandelingen die in het basispakket zitten. Acupunctuurbehandelingen komen uit het aanvullende pakket.

Wat kan Acupunctuur voor jou betekenen?

Wil je weten wat acupunctuur in jouw geval kan betekenen, neem dan contact met mij op. Als je wilt kun je dan ook een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een eerste consult.