arrow_drop_up arrow_drop_down

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan!

Wil je liever eerst wat meer informatie voordat je een eerste consult acupunctuur wilt inplannen? Vul dan het onderstaande contactformulier in, ik neem hierna zo snel mogelijk contact met je op! Aan het kennismakingsgesprek zijn uiteraard geen kosten verbonden.

Het is erg fijn om vooraf kennis te maken met Josien. Ze stelt zorgvuldig een persoonlijk behandelplan op tijdens het gesprek!

Roos Jacobs - Meerssen

Wat houdt het kennismakingsgesprek in:

# Gratis en vrijblijvend

In het kennismakingsgesprek neem ik uitgebreid de tijd om jouw klachten en de achterliggende oorzaken uit te vragen. Aan het eind volgen de tongdiagnose en de polsdiagnose. Hierna kunnen we bepalen of acupunctuur voor jou een goede behandeling is.
https://acupunctuurmaastricht.nl/acupunctuur-in-de-praktijk/alles-over-de-acupunctuurbehandeling/

# Wat kun je van een acupunctuur behandeling verwachten

Ook zal ik uitleggen wat een acupunctuur behandeling inhoudt, wat de kosten hiervoor zijn en wat je kunt verwachten. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

# Angstig voor naalden? Ik heb speciale naaldjes!

Voor mensen die wat huiverig zijn voor de naaldjes heb ik speciale verfijnde naaldjes die absoluut pijnloos zijn. De meeste mensen vinden het zetten van de naaldjes 100% meevallen.
https://acupunctuurmaastricht.nl/locatie-bereikbaarheid/

# Locatie van mijn praktijk

Mijn praktijk is gevestigd aan de Wilgenlaan 28 op Jekerdal/Sint Pieter in Maastricht. Er is altijd een gratis parkeerplaats beschikbaar op de oprit van mijn praktijk. Daarnaast is de Wilgenlaan (St. Pieter/Jekerdal) goed bereikbaar met de fiets of met de bus, lijn 4, richting Villapark: 2 x per uur, uitstappen op de Laan van Brunswijk.
https://acupunctuurmaastricht.nl/vergoedingen-van-zorgverzekeraars

# Vergoeding door zorgverzekeraars

De meeste zorgverzekeraars vergoeden grotendeels mijn behandelingen omdat ik lid ben van Zhong (Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeswijzen Zhong) en ingeschreven sta in de Zorggids.

# Gelijk starten met een acupunctuur behandeling?

We kunnen na het kennismakingsgesprek direct de behandeling starten, als je dit wilt.

Aan de intake en het kennismakingsgesprek zijn geen kosten verbonden. Mochten we besluiten dat acupunctuur toch niet de juiste optie is voor jou, kost het ook niets. Een eventuele behandeling wordt natuurlijk wel gerekend. 

Op dit moment is het vanwege drukte niet mogelijk een kennismakingsgesprek aan te vragen. Ik kan u wel op een wachtlijst plaatsen. Wachttijd: waarschijnlijk 3 tot 4 weken.

Maak een afspraak

Ja, ik wil nu afspraak voor een gratis vrijblijvend  kennismakingsgesprek!

Deze website verzamelt cookies