Als acupuncturiste heb ik al meer dan 17 jaar ervaring met de meest uiteenlopende klachten en ongemakken zoals vermoeidheid, slapeloosheid, stress/spanningen, migraine en hooikoorts. In de loop der jaren heb ik me steeds meer gespecialiseerd in vrouwelijke ongemakken zoals de menstruatiecyclus, kinderwens en overgang en alles wat daarmee samenhangt. Zelfs in het herstel na borstkanker. Maar ook na de bevalling, zoals bij een postnatale depressie. Zo ben je sneller weer fit en heb je weer zin om je dag te beginnen..

Een greep uit de behandelingen

Speciaal voor 

vrouwen

hormoonschommelingen, stemmingswisselingen, PMS, vermoeidheid, depressieve gevoelens, menstruatieklachten, hoofdpijn, kinderwens, , slapeloosheid,  opvliegers, nachtzweten.

Moe?

Ben je 's ochtends al moe? Ook al heb je 10 uur geslapen? 

Je  hebt van alles al geprobeerd.  En bloedonderzoek wijst niets uit?

Overweeg dan eens acupunctuur. Veel mensen hebben zo hun energie weer terug gekregen.

Stress

Acupunctuur helpt door de spanning in het lichaam te verminderen. Het werkt namelijk op lichaam en geest. 

Met acupunctuur kun je het zenuwstelsel tot rust brengen. Direct bij de eerste behandeling kun je dit al voelen.

Hooikoorts

Eindelijk voorjaar, en jij loopt de hele dag te snotteren. En dan die jeukende ogen!

Ik heb veel mensen geholpen met het herstellen van hun energiebalans.. Zij genieten weer met volle teugen van het voorjaar. 

Pfff, nooit gedacht dat een paar naaldjes zo ontspannend kunnen werken! Ik voel de spanningen zo uit mijn lichaam stromen.

Anoniem

 

Speciale aandacht voor vrouwen

Als vrouw heb je behoefte aan speciale aandacht en benadering voor jouw lichaam en geest.

Wij, vrouwen hebben te maken met een complex hormoonstelsel, dat een grote invloed heeft op onze lichaam en geest, tijdens diverse levensfasen. Denk aan de vaak onbegrepen fysieke, emotionele, geestelijke klachten tijdens de menstruatie, zwangerschap en de overgang.


Met deze klachten wordt weinig gedaan in de reguliere geneeskunde.

In de Traditionele Chinese Geneeskunde (waarvan Acupunctuur een onderdeel is) daarentegen is er veel aandacht voor het in balans blijven met deze natuurlijke processen in het lichaam.


Met acupunctuur kan jij je optimaal vrouw voelen in iedere fase van je leven.

Vermoeidheid

Er zijn veel oorzaken van vermoeidheid. Stress kan een oorzaak zijn, helemaal als dit samen gaat met slecht slapen. Ook een slechte voeding kan een oorzaak zijn, of een niet goed functionerende spijsvertering. Voor we kunnen behandelen zullen we dus eerst de oorzaak moeten bepalen.

Afhankelijk van de oorzaak kan acupunctuur de oplossing zijn, of een deel van de oplossing.

Stress en spanningen

Als je last hebt van stress kan dat behoorlijk wat impact op je hebben. We hebben allemaal regelmatig stress, en dat is op zich prima. Maar zodra het teveel wordt of te vaak en langdurig, kun je allerlei klachten krijgen als gespannen zijn, hyperventilatie, een kort lontje, niet meer kunnen focussen, tot burn-out aan toe.

Het mooie van acupunctuur is dat je dit op een natuurlijke manier kunt aanpakken. Als je aanvullend verzekerd bent, worden de behandelingen vergoed door je zorgverzekeraar.

Hooikoorts

Heerlijk straks de lente! Jammer dat voor heel veel mensen hooikoorts de lente negatief kan domineren. Alle reden dus om er iets aan te doen!

In de Chinese Geneeswijze zien we hooikoorts o.a. als een gebrek aan energie in de longen (een niet goed werkend afweermechanisme). Met acupunctuur is deze balans weer gemakkelijk te herstellen. Door het aanbrengen van flinterdunne naaldjes op verschillende punten op het lichaam, verminderen de acute klachten, en versterkt het jouw afweermechanisme.

Maria G.

Durf de stap te wagen het is de moeite waard. Er gaat een wereld voor je open. Het is niet te geloven het verschil van toen en nu is groot, maar je moet het zelf ervaren. Je kunt het niet onder woorden brengen. Ik ben een heel ander mens geworden en ben Josien heel dankbaar voor wat ze voor me gedaan heeft en nog steeds doet. Het loopt allemaal op rolletjes. Klachten heb ik ongeveer niet meer en heb ik ze wel geef ik dit door aan Josien die hier iets aan doet.

Marianne M.

Before I visited Josien, my main problems were the numbness of my fingers as well as the pain in my left leg. I have treated by the doctors in many hospitals but they do not know what I have so then I decided to try acupuncture. 

Right after the first treatment I already felt the difference. My fingers and my left leg were lighter than before and I notice that the pain is lesser than it usually is. Besides, I could sleep again!

Inge J.

Een jaar lang heb ik rond gelopen met een aantal klachten. Ik was heel erg moe, afwezig, snel duizelig, darmklachten, concentratieproblemen en last van mijn nek. Ik kon bijna niets meer. Uiteindelijk moest ik stoppen met mijn studie. Doktoren wisten niet wat er aan de hand was. Na een jaar werd ik gediagnosticeerd met CVS. Maar ze konden nog niet veel voor me betekenen. 

Toen besloot Ik acupunctuur te proberen. 

Nu voel ik me een stuk beter! Alsof er twee grote blokken van mijn schouders zijn gevallen. Ik kan al meer doen en activiteiten langer volhouden.

Ben je overtuigd? Bel vandaag nog! 

Of wil je eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek?